Over Neusbruggetje

Welkom bij Neusbruggetje.nl. Mijn naam is Rik, ik woon in Ypenburg en ben student Ondernemerschap en Retail Management aan De Haagse Hogeschool. Tevens ben ik de ontwerper van het Neusbruggetje. Deze webshop ben ik gestart na een explosie van aanvragen die ik kreeg via deze LinkedIn post.

Als brildrager ervaar ik zelf hoe irritant en hinderend beslagen brillenglazen zijn tijdens het dragen van een mondkapje. Hier moet een oplossing voor zijn dacht ik! Met een vriend zag ik een concept die de buigbare strip in het mondkapje in de juiste vorm buigt. Samen met een 3D ontwerper heb ik het concept uitgewerkt tot een eenvoudig te gebruiken product dat ik het Neusbruggetje noem. Via dit project hoop ik praktijkervaring op te doen. Zou u mij ook willen steunen met een aankoop? Bestel Nu!

Blijf met me in contact

Er wordt continu aan deze online winkel gewerkt en ik sta open voor suggesties. Heeft u vragen of voorstellen, neem dan gerust contact met me op.

Mijn partners

Samen met de meest populaire en vertrouwde bedrijven van Nederland, zorg ik ervoor dat u kunt genieten van veilig winkelen en snelle levering.